Samsung Gear VR

Redefinisno
šta telefon može da uradi

Kompletno menjamo način na koji delite iskustva i sećanja. Ovo postižemo tako što raskidam granice onoga što telefon može da uradi. I ovo je upravo najveća stvar koja se desila telefonima. Ikad.

Displej

Stavi Gear VR i bićete tamo u tom trenutku. Sa Super AMOLED displejem, širokim vidnim poljem, preciznim praćenjem glave i sa malim kašnjenjem donosi stvarnost u virtuelno.

Kompatibilnost

Gear VR radi besprekorno sa Galaxy pametnim telefonima*. Sve što vam treba je ste da postavite vaš telefon i spremni ste da uđete u jedan potpuno novi svet.

*Komaptibilno sa Galaxy S7 | S7 edge, Note5, S6, i S6 edge.

Dizajn


Da bismo dostigli novi nivo, udoban hedset je obavezan. Zato sa širim interfejom, Gear VR je sada 19% lakši u poređenju sa predhodnim modelom. I sa njegovim većim tačpedom, imate laku i preciznu kontrolu.

Težina

318g

*Bez Galaxy pametnog telefona

Sadržaj

U ovoj sali nepostoje loša mesta. Veliko platno je samo vaše. Kad god ste spremni, izaberite šta želite iz velikog izbora sadržaja i zabacite se uz najomiljenije grickalice.

*Sadržaj može biti drugačiji u zavisnosti od države i regiona.

AVANTURE

Sve je moguće dok ste untar Gear VR. Bilo da se borite sa armijom ili letite na magičnom ćilimu, neće vam ponestati avantura sa beskonačnom riznicom igara.

Lands End
Gun Jack
Finding Monsters
Esper
Daydream
Brzaar
Anshar Wars
Adventure Time
Twisted Realms
The Wizards Tower
Tactera
Protocol Zero

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti, događaje, tehnologiju i igrice iz sveta virtuelne stvarnosti. Budite u korak s tehnologijom.

Izrada web sajta Progressive Media

Idi gore