Igrice i iskustva

EVE: Valkyrie

EVE: Valkyrie

Iskusite budućnost borbe u svemiru: Valkeri VR je jedna od najintuitivnijih i intezivnijih borbenih igrica ikad napravljenih. Proizvedena je od strane CCP Newcastle, a podržana od Oculus Rift.

Chronos

Chronos

Prva RPG igra za Oculus – Chronos je odličan spoj naučne fantastike i istorije koja dolazi sa veoma intrigantnom mehanikom. Svaki put kada poginete godine i sposobnosti vam se menjaju.

Elite: Dangerous

Elite: Dangerous

Igra koja je već duže vreme tu i koja se iznova poboljšava je Elite: Dangerous. Jedna od boljih igrica za Oculus Rift, ukoliko ste fan simulatora letenja i volite pucačine ovo je prava igra za vas. Povežite se sa prijateljima i igrajte zajedno!

Project CARS

Project CARS

Slightly Mad Studios vam prezentuje Project Cars igru. Volite trke automobilima? Onda je ova hiper-realistična igra prava stvar za vas!

The Climb

The Climb

Crytek’s Robinson: Avanturistička igra za one koji vole ekstremne sportove, prirodu i planinarenje. Istrenirajte se psihički pre nego što se upustite u pravu avanturu.

Hover Junkers

Hover Junkers

Hover Junkers je multiplejer pucačina, gde koristeći platformu po kojoj se možete ograničeno kretati neutrališete protivnika. Samu igru možete pronaći na Steam platformi.

The Lab

The Lab

Ova igra je jedini proizvod Valve kompanije pri samom lansiranju Htc Vive-a. The Lab spada u seriju besplatnih mini igrica za Vive.

Ovo je jedna od najboljih igrica koju možete pokazati porodici i prijateljima kako bi im dočarali osnove virtuelne stvarnosti kao sto su prepreke, upotreba kontrolora i teleportacija.

Final Approach

Final Approach

Final Approach je vrsta igra koja ne zvuči baš najbolje, ali jednom kada je probate imaćete potrebu da je igrate iznova i iznova. Pratite letove malih aviona, helikoptera koje lete oko vas u pokušaju da ih održite u životu i izbegnete nesreću.

Tilt Brush

Tilt Brush

Još jedna iz skupa igrica koje su bile dostupne pri lansiranju Htc Vive-a je Tilt Brush (paint aplikacija).

Crtanje u 3D prostoru sa raznim varijacijama od tradicionalnog do psihodeličnih supstanci i paterna predstavlja Titl Brush kao jednu od najvuvrnutijih igrica do sada u VR-u.

InMind

InMind

InMind je zanimljiva, kratka igrica koja vas vodi na možete već predpostaviti koje mesto, vaš mozak. Omogućava vam putovanje kroz mozak pacijenta u potrazi za neuronima koji prouzrokuju mentalni poremećaj.

YouTube

YouTube

Od kada je YouTube omogućio 360 stepeni video klipove, mnoštvo sadržaja je trenutno dostupno. Od nedavno je moguće gledati sve u 360 stepeni. Iako smo dosta vremena utrošili gledajući YouTube snimke, sada ćemo i više nego normalno.

Star Wars VR

Star Wars VR

Nismo sigurni da li ste čuli, ali ove godine je izašao novi deo filma Star Wars. Ukoliko još niste videli pogledajte ga, a ukoliko volite film igrica će vam se sigurno svideti, u svakom slučaju Cardboard iskustvo vas postavlja u ulogu tajnog agenta Jakku. May the force be with you!

Street View

Street View

Google je unapredio svoju Street View aplikaciju za iOS i Android, 360 slike širom sveta. Upustite se u virtuelni turizam i putujte svetom, pogledajte neke od vama najzanimljivijim destinacijama.

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti, događaje, tehnologiju i igrice iz sveta virtuelne stvarnosti. Budite u korak s tehnologijom.

Izrada web sajta Progressive Media

Idi gore