Zanimljivosti

Predavanje na temu primene virtuelne stvarnosti

Primena virtuelne stvarnosti biće tema prvog predavanja u Startit Centru Zrenjanin. Pored toga posetioci će imati prilike i da čuju nešto više o istoriji VR-a, različitim headset-ovima, opremi, funkcionalnosti i budućnosti virtuelne stvarnosti.

Predavanje će trajati oko sat vremena i nakon toga posetioci će imati priliku i da sami testiraju neke od VR igrica i iskustva.

Predavači:

Milan Milićev — web dizajner u agenciji Progressive Media. Od 2008. godine se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom, aktivno prati IT trendove,  inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu pomoći razvoju poslovanja. Na konferenciji “9 links” 2011. godine je držao predavanje “QR kod – Zrenjanin kroz prozor vremena”, a 2012. na prvoj Webiz konferenciji “Proširena Stvarnost – Augmented Reality”. Poslednje 2 godine aktivno prati razvoj virtuelne stvarnosti i koautor je portala Virtuelna Stvarnost koji ima u cilju promociju ove oblasti u našem regionu.

Željko Petrušić — web developer u agenciji Progressive Media. Od 2012. se aktivno bavi izradom web sajtova i Google Adwordsom. Jedan je od osnivača portala Virtuelna Stvarnost i do sada je držao nekoliko predavanja na temu primene VR—a.

Meetup je zakazan za 3. mart u 18h u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7). Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

 

Predavanje na temu primene virtuelne stvarnosti

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti, događaje, tehnologiju i igrice iz sveta virtuelne stvarnosti. Budite u korak s tehnologijom.

Izrada web sajta Progressive Media

Idi gore