VR oprema

Zakoračite u svet VR tehnologija: Oculus rift za samo 399 dolara

Najbolja ponuda za koju smo ikad čuli. Oculus rift za samo 399 dolara!

Oculus nam donosi sezonu specijalnih ponuda i lansiranja igara na svom dogadjaju Summer of Rift. Ne samo da proslavljaju VR zajednicu smanjenjem cena, već žele da privuku nove korisnike u svet VR tehnologija.
Dakle, koji je bolji način da se to uradi nego sniziti cene do minimuma?!

Počevši od danas, u ograničenom vremenu (narednih 6 nedelja), Oculus Rift i Touch controller set je na rasprodaji za samo 399 dolara. Da, dobro ste pročitali, 200 dolara niže od originalne cene.
Oculus je još u martu najavio da će sniziti cene sa 798 dolara na 598 dolara. Ova rasprodaja ne utiče na pojedinačnu kupovinu komponenti (Rift će i dalje biti 499 dolara i Touch 99 dolara).

Za samo četiri meseca cena Oculus Rift i Touch seta smanjena je 50 posto.
The Summer of Rift rasprodaja prvobitno je objavljena prošlog meseca, koja je značajno snizila cene u Oculus prodavnici do 60 posto popusta na više od 30 naslova.

Ali izgleda da je ovo meseca Oculus fokusiran na povećanje broja korisnika VR tehnologija. Sniženje na 399 dolara bi trebalo da pomogne u tome.
Dakle, VR Vam nikada nije bio bliži. Požurite!

Zakoračite u svet VR tehnologija: Oculus rift za samo 399 dolara

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti, događaje, tehnologiju i igrice iz sveta virtuelne stvarnosti. Budite u korak s tehnologijom.

Izrada web sajta Progressive Media

Idi gore