iron-man-vr-virtuelna-stvarnost
VR oprema

MARVEL objavljuje: Iron Man VR

Iron Man VR najveće je iznenađenje Playstation State-a održanog prošle nedelje. Igru je u razvoju od strane Camouflaj tima  i predviđena je za objavljivanje isključivo na Playstation VR konzoli krajem ove godine. U Iron Man VR igrici naćićete se u ulozi Tonija Starka u originalnoj priči kreiranoj specijalno za ovu igru, koja nije povezana ni sa jednom pričom Marvelovih stripova i filmova. U sledećem videu možete videti određene kadrove gameplay-a.

Gameplay Iron Man VR igrice

Demo obećava mnogo. Po ulasku u igricu, shvatate da već letite. Nalazite se visoko u oblacima. Kada se oni polako raščiste, prikazuje vam se Starkova kuća na litici, a zatim i Marvel i Camouflaj logo u daljini. 

Reči „Iron Man VR“  izbijaju ispred vas na vrhu i zasigurno daju osećaj da ste postali deo Marvelovog  univerzuma . Ono što sledi je kratak uvodni odeljak koji daje instrukcije kako da letite, pucate i udarate kao pravi superheroji.

Iron-Man-VR-1-

Letite kao nikada do sada

Srećom, oni su apsolutno realizovali senzaciju letenja. Postoji pravi osećaj brzine, a mogućnost manevrisanja je ogromna. Borba je još uzbudljivija. Ispružite ruku i usmerite dlan prema napred, a zatim pritisnete srednje dugme da biste pucali iz impulsnog snopa gde god želite. Ako nišan približite neprijatelju, postoji pomoć koja ,,zaključava“ metu i navodi vaše projektile na nju. Vremenom dobijate nova oružja i nadogradnje.

Iron-Man-VR-2

Dok Iron Man VR obećava originalnu priču, još uvek ne znamo mnogo. Tokom narativnih delova vidimo Tonija, njegovog asistenta i njegovu ženu, Peper Pots. Demo se sastoji od kratke obuke, interaktivne naracije, a zatim borbe. Ghost je glavni antagonista koji hakuje Tonijeve dronove. Uspeva da obori Tonijev avion, što rezultuje velikom bitkom u vazduhu.

Iron-Man-VR-4

Članovi tima Virtuelna Stvarnosti raspitivali su se o drugim likovima, Osvetnicima. O  tome da li ćemo moći da ih očekujemo u ovoj igrici,  međutim, razvojni tim je naglasio da zaista žele da se fokusiraju na Tonija Starka kao Iron Man-a.

MARVEL objavljuje: Iron Man VR

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti, događaje, tehnologiju i igrice iz sveta virtuelne stvarnosti. Budite u korak s tehnologijom.

Izrada web sajta Progressive Media

Idi gore