mark-zuckerberg-virtuelna-stvarnost-
VR oprema

Fejsbuk priprema Oculus VR namenjen za biznis

Gigant društvenih mreža predstavlja Oculus Go i Oculus Quest uredjaje za poslovne korisnike.

Kada je Fejsbuk predstavljao Oculus, govorio je o njegovoj sposobnosti da se osećate kao da ste u igrici.  Mogućnost da posećujete drugu planetu, letite iznad vulkana, ronite pored plavih kitova i to sve bez napuštanja vašem udobne fotelje.  Sada, uz Oculus biznis uređaje, VR će promeniti i vaš posao.

virtuelna-stvarnost-oculus

 

Čelnici Fejsbuka izdali su oglas za posao u kom traže stručnjaka za izradu softvera za Oculus prenosne VR uredjaje.  Stručnjak bi, u kancelarijama u Vašingtonu i Sijetlu, pomogao da uređaji rade sa različitim tipovima poslovnih softvera, navodi se u oglasu za posao.

oculus-facebook-virtuelna-stvarnost

Oculus Go je uredjaj osnovnog nivoa koji radi bez telefona ili računara koji bi ga napajali. Oculus Quest je uređaj srednjeg nivoa koji je takođe samostalan, nudi veći kvalitet slike i kontrola. Oba uređaja postavljaju ekrane toliko blizu vaših očiju tako da vaš mozak biva prevaren, misleći da ste u kompjuterski generisanom svetu.

Vidimo da je Fejsbuk spreman da uloži sredstva i napore da proširi interesovanje kod širokih masa za svoje uređaja. 

Fejsbuk priprema Oculus VR namenjen za biznis

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti, događaje, tehnologiju i igrice iz sveta virtuelne stvarnosti. Budite u korak s tehnologijom.

Izrada web sajta Progressive Media

Idi gore