Igre

Prvi utisci Batman Arkham VR igre

Prvi utisci Batman Arkham SonyPlaystation VR igre

Jedna od PlayStation VR najboljih igrica jeste Batman: Arkham VR, Rocksteady Games.  Danas smo po prvi put mogli da vidimo delove igre.

Warner Bros je objavio novi pregled igre u par trenutaka u video snimku sa reakcijama fanova koji su bili dovoljno srećni da se nađu i testiraju igru na ovogodišnjem Comic Con-u u San Dijegu. U nekoliko segmenata prikazuje se čuvena Betmenova pećina, njegova oprema, oružje koje se može koristiti i maska koju morate staviti.

Zapravo ono što iščekujemo jeste koji će negativci biti u igri. Dobro poznati glas Joker-a čuo se na kratko tokom najave igre, ali nije isključeno da će i dosta drugih negativaca biti u igri.

Kako smo mogli videti za sada su svi oduševljeni iskustvom probnom verzijom, ali ostaje nam samo da sačekamo izlazak cele igre.

batman-virtuelna-realnost
Igra se nalazi u pretprodaji u UK PS prodavnici. Cena je £15.99 (oko $20) i biće dostupna u istom danu kad i PS VR, 13. oktobra pored RIGS: Mechanized Combat League i EVE: Valkyrie.

 

Prvi utisci Batman Arkham VR igre

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti, događaje, tehnologiju i igrice iz sveta virtuelne stvarnosti. Budite u korak s tehnologijom.

Izrada web sajta Progressive Media

Idi gore